سلامت و زیبایی

شربت دی سیکلومین چه خواص درمانی ای دارد؟

از داروهای پرکاربرد در میان داروها، شربت دی سیکلومین است که می‌توان آن را بدون نسخه‌ پزشک دریافت کرد. این شربت انواع محتلفی دارد و در شکل‌های دارویی متنوع به مصرف می‌رسد. این دارو، مانند بسیاری از داروهای دیگر، همراه با موارد مصرف، عوارض و مشکلاتی هم به همراه دارد که در بعضی افراد بروزکرده و باعث نگرانی می‌شود.

شربت دی‌ سیکلومین، برای تسکین پیدا کردن دردهای روده‌ای و شکمی و همچنین وجود درد، در دوران قاعدگی نیز، مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرف می‌شود؛ این دارو در برخی از موارد، برای درمان سرطان روده و کمک کردن به اسهال و سندرم روده تحریک‌پذیر، تجویز می‌شود.

در این مقاله از وب سایت مجله خبری اویز میخواهیم که شما را با مصارف دی سیکلومین، عوارض آن و سایر اطلاعات مفید درباره‌ این دارو، آشنا کنیم. اگر می‌خواهید به طور دقیق درباره‌ شربت دی سیکلومین بدانید، با ما همراه باشید و این مقاله را تا انتها بخوانید.

شربت دی سیکلومین چیست؟

شربت دی سیکلومین یا دیسیکلومین (Dicyclomine)، یک داروی گوارشی ضد اسپاسم می‌باشد که، دارای خاصیت آنتی موسکارینی است که در ادامه مقاله، گروه داروهای آنتی کولینرژیک را معرفی خواهیم کرد.

دی سیکلومین به شکل‌های متفاوت و به صورت قرص، شربت، آمپول، مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین دی سیکلومین، برای دردهای دوران قاعدگی نیز، قابل مصرف می‌باشد و در درمان آن موثر عمل می‌کند.

دی سیکلومین چیست؟

شربت دی سیکلومین را می‌توانید، حتی بدون نیاز به داشتن نسخه‌ پزشک، آن را دریافت کنید. البته این دارو برای کودکان نیز تجویز می‌شود، اما باید از نسخه‌ پزشک استفاده کنید. البته باید توجه داشته باشید که، برای مصرف کردن قرص دیسکلومین، حتماً با پزشک عمومی یا یک متخصص گوارش مشورت کنید.

نحوه مصرف دی سیکلومین چگونه است؟

این دارو را می‌توان، به‌ صورت آمپول، قرص، محلول، شربت و الگریز خوراکی نیز، موجود می‌باشد و در صورت استفاده کردن از این دارو، بدون تجویز پزشک، معمولاً یک قرص ۱۰ میلی‌گرمی یا ۵ سی‌سی شربت، در ۳ نوبت در روز، برای شما تجویز می‌شود.

این دارو با غذا هیچ تداخلی نداشته و برای مصرف کردن آن، از یک لیوان آب، می‌توانید استفاده کنید. در صورتی که، مصرف کردن یک نوبت از دارو را فراموش کرده باشید، طبق برنامه خود، نوبت بعدی را مصرف کنید.

نکته: بهترین زمان برای مصرف شربت دی سیکلومین، ۳۰ الی ۶۰ دقیقه قبل از صرف غذا می‌باشد.

دوز مصرف دی سیکلومین برای کودکان

شربت دی سیکلومین برای کودکان بیشتر کاربرد دارد تا بزرگسالان و این شربت برای موارد مختلفی تجویز می گردد. از جمله مقدار مصرف شربت دی سیکلومین در کودکان نکات زیر را در بردارد:

  • نوزادان ۶ ماه به بالا: طریقه مصرف آن بدین صورت است: پنج میلی‌گرم خوراکی هر ۶ تا ۸ ساعت یک بار؛ مصرف آن نباید از ۲۰ میلی‌گرم در روز بیشتر شود. برای سنین زیر ۶ ماه، قرص کاربردی ندارد و باید از شربت دی سیکلومین استفاده کرد.
  • کودکان: طریقه مصرف آن بدین صورت است: ۱۰ میلی‌گرم خوراکی هر ۶ تا ۸ ساعت یک بار؛ مصرف آن نباید از ۴۰ میلی‌گرم در روز بیشتر شود.

درمان دل درد کودکان با دی سیکلومین

شربت دی سیکلومین یک دارویی است که، برای درمان دل درد در کودکان، مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین این شربت برای شُل شدن ماهیچه‌های روده، کاربرد زیادی دارد که، برای کاهش پیدا کردن درد و بهبود یافتن عملکرد گوارش، می‌تواند کمک کننده باشد.

این شربت در طعم‌های متفاوتی وجود دارد که، مصرف را برای کودکان راحت‌تر می‌کند. این نکته را باید در نظر گرفت که، شربت دی سیکلومین باری کودکان، باید دارای راهنما باشد و یک ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی به کودک نیز، داده شود.

درمان اسهال کودکان با دی سیکلومین

این شربت برای درمان اسهال پیشنهاد نمی شود زیرا، اسهال نشانه ای از انسداد روده، می تواند باشد که، مصرف این دارو علائم شما را بدتر خواهد کرد.

مقدار مصرفی شربت دی سیکلومین در کودکان

شربت دی سیکلومین برای کودکان کاربرد بیشتری دارد تا بزرگسالان و این شربت، برای موارد مختلفی تجویز می‌شود. از جمله مقدار مصرف شربت دی سیکلومین برای کودکان، شامل نکات زیر می باشد:

برای کودکان بالای ۶ ماه، که به سندروم روده تحریک پذیر مبتلا هستند ۵ تا ۱۰ میلی گرم، در هر ۶ تا ۸ ساعت به میزان حداکثر، بین ۲۰ تا ۴۰ میلی گرم در روز می‌باشد.

دی سیکلومین

دوز مصرف دی سیکلومین برای سالمندان

۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم خوراکی، در هر ۶ ساعت یک بار که در صورت لازم، به‌تدریج ممکن است که افزایش پیدا کند، ولی نباید از ۱۶۰ میلی‌گرم در روز بیشتر باشد. برای افرادی که مسن هستند، از دی‌ سیکلومین در داخل عضلانی، به هیچ عنوان استفاده نکنید؛ زیرا اثرات کولینرژیک این دارو، در افراد سالمند و مسن می‌تواند، آسیب جدی‌تری به آنها بزند.

برای بزرگسالانی که به سندرم روده‌ی تحریک‌پذیر مبتلا هستند، نکات زیر حائز اهمیت می‌باشند:

  • بین ۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم به صورت خوراکی یا تزریق عضلانی هر ۶ ساعت، که بنا بر تشخیص پزشک معالج ممکن است، تا ۴۰ میلی‌گرم هر ۶ ساعت افزایش پیدا کند.
  • دوز مصرفی دی سیکلومین، ۱۶۰ میلی‌گرم روزانه حداکثر، به مدت ۱ تا ۲ هفته می‌باشد.

توجه داشته باشید که :

  • دوزهای بالای ۸۰ میلی‌گرم در طول روز، برای دوره‌های بیشتر از ۲ هفته توصیه نمی‌شود.
  • تزریق کردن آمپول دی سیکلومین، فقط عضلانی صورت می‌گیرد.
  • برای دی سیکلومین آمپول، تزریق عضلانی بیشتر از یک تا دو روز، نباید باشد. باید در اسرع وقت، تزریق عضلانی را با فرم خوراکی جایگزین کنید.
  • به هیچ عنوان از فرم وریدی، استفاده نشود.

شربت دی سیکلومین

برای درمان چه بیماری هایی دی سیکلومین تجویز می شود؟

از درد‌های آزاردهنده و تیز، معده درد است که می‌تواند، علت‌های متفاوتی داشته‌ باشد. دی سیکلومین، با اثر مسکنی که بر عضلات صاف لوله‌ گوارش دارد، می‌تواند این درد را تسکین دهد. یکی دیگر از این دردهای آزاردهنده، نسخ است!

کسانی که دچار نفخ شکم می‌شوند، آرامش خاطر ندارند و راه رفتن هم برای آنها سخت می‌شود. احساس اینکه شکم از جمع شدن گازها داخل آن در حال ترکیدن است، اصلا تجربه‌ دلچسبی نیست.

نفخ شامل مواردی مثل؛ گیرافتادن، حرکت کردن گازهای داخل روده و معده است که در آخر به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه از بدن خارج می‌شود. شربت دی سیکلومین یک دارویی می‌باشد که، نفخ شکم را می‌تواند بهبود ببخشد و آن را درمان کند.

در کل، شربت دی سکیلومین در درمان کردن مشکلات و اختلالات گوارشی، بسیار موثر می‌باشد که در ادامه مقاله، به ارائه توضیحات بیشتری در این خصوص می‌پردازیم:

دل پیچه (دل درد)

در دل‌ درد، روده‌ها تحریک می‌شوند و در درون شکم حرکت می‌کنند. روده‌ها به صورت طبیعی در حال حرکت هستند، ولی هنگامی که این حرکت‌ها بیشتر می‌شوند، اینطور به نظر می‌رسد که، در بین آنها گاز حبس شده‌ باشد، بنابراین پدیده دلپیچه (دل درد) رخ خواهد داد. دی‌ سیکلومین، برای دل پیچه و درمان کردن آن، کاربرد زیادی دارد و می‌تواند در سریع‌ترین زمان، دل پیچه را درمان و رفع کند.

Dicyclomine syrup

اسهال

اسهال معمولا یک بیماری عفونی است. در صورتی که به دلیل ورود یک عامل عفونی به بدن، دچار اسهال شدید،‌ باید تا زمانی که عامل از بدن شما دفع نشده‌ است، جلوی اسهال را نگیرید؛ اما اگر اسهال به دلیل بیماری‌های التهابی روده و یا تحریک آنها باشد، با شربت دی‌ سیکلومین می‌توان، علائم را بهبود بخشید.

بیماری های التهابی روده

این بیماری، از دیگر بیماری‌هایی است که می‌تواند زندگی فرد را ناخوشایند و حتی مختل کند. در این دسته از بیماری‌ها، اغلب با سندرم روده تحریک‌پذیر اشتباه گرفته می‌شوند. بیماری‌های کرون و کولیت اولسراتیو، از دیگر دسته‌های این دسته بیماری هستند.

سندروم روده تحریک پذیر

ابتلا به سندروم روده تحریک‌پذیر، از دیگر بیماری‌هایی است که فعالیت‌های روزانه را مختل می‌کند. اگر ناگهان در بین راه و در مسیری که هیچ دسترسی به دستشویی نداشته باشید،‌ روده‌های فرد تحریک شونده اسهال را ایجاد می‌کنند.

رفلاکس معده

رفلاکس به معنی بازگشت اسید معده از دریچه‌ اول معده و آخر مری به داخل مری می‌باشد، که باعث سوزش لوله‌ گوارش نیز می‌شود. در این مواقع می‌توان می‌توان با استفاده از داروهای آنتی اسید، این حالت را بهبود بخشید. یکی دیگر روش‌های درمان‌ این بیماری، مصرف کردن شربت دی‌ سیکلومین است. همچنین در درمان سوزش سر دل نیز، از دی سیکلومین می‌توان استفاده کرد.

دوز مصرف دی سیکلومین برای سالمندان

زخم معده

زخم معده، از دیگر مشکلات گوارشی‌ای است که بسیار دردناک و خطرناک است. در صورتی که زخم معده درمان نشود، ممکن است دیواره‌ معده را پاره کند و در این صورت، یکی از اورژانس‌های گوارشی برای فرد اتفاق می‌افتد.

زخم معده می‌تواند باعث کم‌خونی هم شود. بیشتر افرادی که زخم معده دارند، از طرفی عفونت هلیکوباکترپیلوری مثبت هم دارند. بنابراین، باید تحت درمان پزشک قرار بگیرند. قرص دی سیکلومین ۱۰، یکی دیگر از داروهای تجویزی در زخم معده، است.

یبوست

زمانی یبوست رخ می‌دهد، که به اندازه‌ کافی و با تعداد دفعات مناسب،‌ اجابت مزاج انجام نشود. معمولا مدفوع، حجیم و خشک می‌شود و آب آن، دائما جذب می‌شود. بنابراین فرد به اصطلاح، یبس می‌شود. درد ناخوشایندی در این مواقع، فرد را گرفتار می‌کند. برای درمان این درد، از شربت دی‌ سیکلومین می‌توان استفاده کرد اما، خیلی پیشنهاد نمی‌شود.

کولیک یا قولنج نوزادی

کولیک یا قولنج نوزاد یکی از دردهایی می‌باشد که، باعث گریه‌های مداوم و بی‌قرار شدن در کودک می‌شود. این مشکل را با استفاده از شربت دی‌ سیکلومین، می‌تواند تا حدی حل کرد و باعث ایجاد شدن آرامش خاطر، برای نوزاد و خانواده‌اش بشود.

برای کودکان ۶ ماه به بالا که به سندرم روده تحریک‌پذیر مبتلا هستند، نکات زیر اهمیت زیادی دارد:

  • ۵ تا ۱۰ میلی گرم در هر ۶ الی ۸ ساعت
  • حداکثر دوز مصرفی بین ۲۰ الی ۴۰ میلی گرم در روز

آمپول دی سیکلومین

دردهای دوران قاعدگی

قاعدگی، یکی از دردناک‌ترین تجربه‌هایی است که خانم‌ها دچار آن می‌شوند. این دردها، مانع از فعالیت‌های روزانه‌ خانم ها، می‌شوند. همچنین روده‌ها، تحت تاثیر پریود قرار می‌گیرند و دچار حالتی مانند IBS می‌شوند که با قرص دی سیکلومین ۱۰ می‌توان آن را درمان کرد.

آمپول دی سیکلومین

این آمپول، به اندازه‌ قرص و یا شربت آن، اصلا کاربرد ندارد. این آمپول به صورت عضلانی تزریق می‌شود. در هنگام استفاده از آمپول دی سیکلومین، حتما باید با پزشک خود مشورت کنید.

آمپول دی سیکلومین، دوز بالاتر این دارو است که مستقیم وارد عضله می‌شود و تاثیر آن سریع‌تر از دیگر داروها است. در صورتی که پزشک بخواهد اثر دارو را بر بیمار در سریع‌ترین زمان ممکن ببیند، می‌تواند از این آمپول کمک بگیرد.

توجه کنید که به طور کلی، ترجیح پزشک بر شکل خوراکی دارو است تا تزریقی آن، و این برای هر دارویی صادق است. عوارض تزریق این دارو، بیشتر از شکل خوراکی و در بعضی داروها شکل موضعی آن است. همچنین تزریق دارو، تهاجمی بوده و ممکن است به بدن آسیب برساند.

موارد مصرف شربت دی سیکلومین

برای کودکان و کسانی که نمی‌توانند قرص مصرف کنند، شربت دی سیکلومین کاربرد دارد. این شربت برای درمان دردهای؛ کولیکی (دل درد) ناشی از یبوست، سندروم روده تحریک پذیر و درد شکم ناشی از سوزش سر دل، کاربرد دارد.

دوز مصرف دی سیکلومین برای کودکان

دوز این دارو زمانی که به شکل شربت قرار است استفاده شود،‌ به سادگی تعیین نمی‌شود. در صورتی که بخواهید از این شربت استفاده کنید، حتما باید از پیمانه‌ مخصوص دارو استفاده کرده تا دوز دقیق را معین کند.

دی سیکلومین برای حالت تهوع

بهترین دارو برای حالت تهوع، داروهایی مثل، متوکلوپرامید و اندانسترون است. تهوع به هر علتی ممکن است که رخ دهد، اما استفاده کردن از این 2 دارو، می‌تواند باعث حالت تهوع شود.

اگر حالت تهوع به دلیل سوزش در سر دل و رفلاکس معده ایجاد شود، از دی سیکلومین هم می‌توان کمک گرفت. باید توجه داشته باشید که، دی سیکلومین برای حالت تهوع کاربرد خیلی خاص و مفیدی ندارد.

بهتر است بدانید که از عوارض جانبی این دارو، حالت تهوع است. در صورتی که بعد از مصرف کردن شربت دی سیکلومین، به حالت تهوع دچار شدید، باید با یک دکتر مشورت کرده و حتماً این مسئله را به پزشک اطلاع رسانی کنید.

عوارض جانبی قرص دی سیکلومین

در این لیست، به شایع‌ترین عوارض جانبی دی سیکلومین ۱۰ اشاره می‌کنیم. توجه داشته باشید که ممکن است عوارض مختلفی در مصرف‌کننده مشاهده شود که در لیست زیر به آنها اشاره نشده است:

  • سرگیجه
  • خواب‌آلودگی
  • تاری دید
  • خشکی چشم
  • خشکی دهان
  • حالت تهوع و استفراغ
  • یبوست
  • نفخ شکم
  • تپش قلب
  •  اضطراب و بی قراری

دی سیکلومین برای درمان چه بیماری هایی تجویز می شود؟

خطرناک‌ترین عوارض دی سیکلومین شامل؛ مشکلات قلبی – عروقی و مشکلات سیستم عصبی مرکزی است. برای از بین بردن خشکی دهان، می توانید از آدامس یا آبنبات استفاده کنید. همچنین آب هم زیاد بنوشید. می‌توانید از اشک مصنوعی یا سایر مواد روان‌کننده چشم، به منظور رفع خشکی چشم نیز استفاده کنید. برای پیشگیری از ابتلا به یبوست، از غذاهای فیبردار حتما استفاده کنید، آب کافی بنوشید و حتما ورزش کنید.

عوارض جانبی شربت دی سیکلومین

در صورت بروز هر گونه عوارض جانبی جدی، از جمله موارد زیر، بلافاصله مصرف شربت دی سیکلومین را قطع کرده و به متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنید:

  • کاهش تعریق
  • خشکی و برافروختگی پوست
  • ضربان قلب سریع و نامنظم
  • از دست دادن هماهنگی بدن
  • اختلال گفتار و تغییرات ذهنی و خلقی (مثل گیجی، توهم، عصبی شدن، هیجان غیر معمول)
  • مشکل در ادرار کردن
  • کاهش توانایی جنسی
  • تغییرات بینایی و درد چشم

موارد احتیاط پیش از مصرف دی سیکلومین

قبل از مصرف قرص دی سیکلومین ۱۰،  اگر به آن حساسیت دارید، به پزشک و داروساز خود اطلاع دهید. مورد های زیر خیلی اهمیت دارند:

موارد مصرف شربت دی سیکلومین

  • در صورت شیردهی، بارداری یا اقدام برای آن، برای مصرف کردن این دارو با پزشک خود مشورت نمائید.
  • آقایونی که با مشکل پروستات روبه‌رو هستند، برای مصرف دی‌ سیکلومین، حتما باید با پزشک خود مشورت کنند.
  • مصرف در افراد مبتلا به سندرم داون، با احتیاط و تحت نظر پزشک، امکان‌پذیر است.
  • افراد کمتر از ۱۸ و بیشتر از ۶۵ سال، باید با احتیاط مصرف شود.
  • دی‌ سیکلومین در داروهای دیگر، عمکلرد تأثیرگذاری می‌تواند داشته باشد، به همین علت است که قبل از مصرف کردن، باید لیستی از داروهای مصرفی در اختیار پزشک خود تهیه و قرار دهید.
  • در صورتی که از حساسیت به داروهای ضد اسپاسم مانند، دی‌ سیکلومین دارید، از مصرف کردن این دارو جداً خودداری کنید.

سابقه پزشکی

قبل از استفاده کردن از شربت دی سیکلومین، باید سابقه پزشکی خود را، حتماً به پزشک و یا داروساز اطلاع دهید، خصوصاً اگر موارد زیر را داشته باشید:

  • سابقه خانوادگی یا شخصی، گلوکوم زاویه بسته
  • بزرگ بودن پروستات
  • مشکلات ادرار به دلیل انسداد مجاری
  • سایر مشکلات معده، روده مثل؛ انسداد، کولیت اولسراتیو، عفونت، فقدان یا کاهش اسید معده، اسهال عفونی
  • پرکاری تیروئید
  • مشکلات قلبی مثل بیماری عروق کرونر، نارسایی احتقانی قلب، تپش قلب، نامنظمی های ضربان قلب
  • فشار خون بالا
  • مشکلاتی مانند، داشتن سوزش معده، رفلاکس اسید و مشکلات مری
  • مشکلات خاص سیستم عصبی
  • سابقه شخصی یا خانوادگی اختلال مصرف مواد
  • میاستنی گراویس MG (به بیماری‌های عصبی عضلانی طولانی مدت که باعث می‌شود به درجات متفاوتی از، ضعف عضلات اسکلتی می‌شود خصوصاً وقتی باعث اختلال در ماهیچه‌های چشمی و بلع می‌شود، MG گفته می‌شود)
  • مشکلات کبدی و کلیوی

    wiki pedia بر طبق گفته های وب سایت

    This medicine should not be used for people who have an obstructive GI or urinary condition, severe ulcerative colitis, reflux, any unstable cardiac condition, glaucoma, myasthenia gravis, and anyone who is acutely bleeding.

    It should not be given to children or infants with colic due to the risks of convulsions, difficult breathing, irritability, and restlessness, and there is little evidence to support the efficacy in such use in any case.

    Because dicycloverine is known to impair thinking and coordination, people taking the drug should avoid driving or operating machinery.

    The effect on the baby during pregnancy or breastfeeding is not well understood.

نحوه مصرف دی سیکلومین چگونه است؟

هشدارهای مصرف دی سیکلومین

موارد هشدار شامل نکات زیر هستند:

  • دی سیکلومین ممکن است که، باعث خواب آلودگی و گیجی بشود و یا دید شما را تار کند. در هنگام مصرف دارو، هرگز رانندگی نکنید و کارهایی که نیازی به هوشیاری و دید واضح دارد را، هرگز انجام ندهید.
  • دمای بالای محیط ممکن است که، احتمال بروز گرمازدگی را، در افرادی که از دی سیکلومین استفاده می‌کنند نیز افزایش دهد. در ‏صورت نشون دادن این عوارض، حتما دارو را قطع نمایید.
  • در دوران بارداری، فقط در موارد ضروری دی سیکلومین استفاده شود. در مورد عوارض و خطرات آن با دکتر زنان مشورت کنید.

مطلب پیشنهادی: درمان افسردگی بعد از زایمان

تداخلات دارویی قرص و شربت دی سیکلومین

نحوه ی عملکرد دارویی شما را، تداخلات دارویی ممکن است که تغییر دهد، و یا خطر مبتلا شدن به عوارض جانبی را افزایش دهد. در لیست زیر شامل همه‌ی تداخلات دارویی که احتمالی برای دی سیکلومین وجود دارد نیز قرار داده شده است، پس لیستی از تمام داروهایی که از آن، استفاده می‌کنید را حتماً داشته باشید و آن را با پزشک داخلی خود، به اشتراک بگذارید:

  • سایر داروهای آنتی کولینرژیک، مانند آتروپین
  • سایر داروهای ضد اسپاسم، مانند کلیدینیوم سی
  • داروهای خاصی که برای درمان پارکینسون استفاده می‌شود
  •  آنتی آریتمی ها، مانند پروکاینامید، کوئینیدین و غیره
  • ضد افسردگی ها، به خصوص داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای، مانند آمی‌تریپتیلین
  • کورتیکواستروئیدها
  • آنتی هیستامین ها، مانند سیتریزین، دیفن هیدرامین، لوراتادین
  • داروهای خواب آور و ضد اضطراب ها، مانند آلپرازولام، دیازپام، زولپیدم و غیره
  • بعضی از ضد اسیدها، مثل امپرازول و پنتوپرازول
  •  پتاسیم کلراید
  • الکل و ماری جوانا

تداخلات دارویی قرص دی سکلومین ۱۰ و شربت دی سیکلومین

دی سیکلومین، همچنین می‌تواند بر روی جذب برخی از داروها اثر بگذارد، مانند:

  • لوودوپا
  • داروهای ضد قارچ مانند؛ کتوکونازول و ایتراکونازول
  • برخی از اشکال دارویی دیگوکسین

علائم اوردوز شربت دی سیکلومین

اگر کسی، بیشتر از حد خود، شربت دی سیکلومین را مصرف کند و علائم جدی مانند، مشکلات تنفسی را داشته باشد، فوراً با اورژانس تماس بگیرید.

در کل، علائم مصرف بیش از حد این دارو باعث ایجاد شدن:

  • مردمک های بزرگ و گشاد
  • خشکی پوست
  • تب
  • سرگیجه شدید
  • تشنگی شدید
  • مشکل در بلع
  • تغییرات ذهنی و خلقی مثل گیجی، هیجان غیرمعمول، توهم
  • ضربان قلب سریع و نامنظم
  • ضعف عضلانی
  • عدم توانایی در حرکت (فلج اندام)
  • تنفس آهسته
  • تشنج

علائم اوردوز دی سیکلومین

سوالات متداول

شربت دی سیکلومین برای کرونا خوب است؟

برخی از بیماران کرونایی،‌ علائم گوارشی را نشان می‌دهند. در این موارد اغلب، دی‌ سیکلومین برای دل‌پیچه (دل درد) تجویز می‌شود.

خودکشی با قرص دی سیکلوین امکان پذیر است؟

معمولاً افراد با مصرف دی‌ سیکلومین برای خودکشی کردن، اقدام نمی‌کنند. ولی اگر مقدار زیادی، را از این دارو مصرف نمایند، علائم تنفسی شدید ممکن است که نشان‌ دهند و دچار تنگی نفس شو‌ند.

جمع بندی

بدون مشورت کردن با پزشک خود، مصرف هیچ گونه دارویی را شروع و یا متوقف نکنید و دوز مصرفی آن را تغییر ندهید، در رابطه با دارو دی سیکلومین، اگر به طور منظم از داروهای خواب‌آوری مانند؛ سرماخوردگی، حساسیت، آرام‌بخش، مسکن، قرص خواب‌آور، داروی تشنج، افسردگی و اضطراب استفاده می‌کنید، قبل از مصرف کردن شربت دی‌ سیکلومین، با پزشک خود، حتماً مشورت کنید.

شربت دی‌ سیکلومین، حداقل با ۱۰۶ داروی متفاوت تداخل دارد، که از این موارد به: تاکرین، دونپزیل، ترازودون، گالانتامین، دزیپرامین و دیمن هیدرنات می‌توان اشاره کرد؛ البته دی‌ سیکلومین با هیچ دارویی تداخل خیلی شدیدی ندارد، اما ممکن است با پراملینتید تداخل جدی ایجاد کند.

5/5 - (2 امتیاز)

محمد حسین حقانی

محمد حسین حقانی هستم. کارشناس تولید محتوا و مترجم متون در زمینه سلامت و زیبایی. سعی دارم با انتشار جدیدترین و بهترین مقالات در این زمینه، سطح آگاهی شما عزیزان را آگاهی دهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا